Lord Shiva Stotram – Sree Mallikarjuna Mangalasasanam Lyrics in Tamil:
உமாகாம்தாய காம்தாய காமிதார்த ப்ரதாயினே
ஶ்ரீகிரீஶாய தேவாய மல்லினாதாய மம்களம் ||
ஸர்வமம்கள ரூபாய ஶ்ரீ னகேம்த்ர னிவாஸினே
கம்காதராய னாதாய ஶ்ரீகிரீஶாய மம்களம் ||
ஸத்யானம்த ஸ்வரூபாய னித்யானம்த விதாயனே
ஸ்துத்யாய ஶ்ருதிகம்யாய ஶ்ரீகிரீஶாய மம்களம் ||
முக்திப்ரதாய முக்யாய பக்தானுக்ரஹகாரிணே
ஸும்தரேஶாய ஸௌம்யாய ஶ்ரீகிரீஶாய மம்களம் ||
ஶ்ரீஶைலே ஶிகரேஶ்வரம் கணபதிம் ஶ்ரீ ஹடகேஶம்
புனஸ்ஸாரம்கேஶ்வர பிம்துதீர்தமமலம் கம்டார்க ஸித்தேஶ்வரம் |
கம்காம் ஶ்ரீ ப்ரமராம்பிகாம் கிரிஸுதாமாராமவீரேஶ்வரம்
ஶம்கம்சக்ர வராஹதீர்தமனிஶம் ஶ்ரீஶைலனாதம் பஜே ||
ஹஸ்தேகுரம்கம் கிரிமத்யரம்கம் ஶ்றும்காரிதாம்கம் கிரிஜானுஷம்கம்
மூர்தேம்துகம்கம் மதனாம்க பம்கம் ஶ்ரீஶைலலிம்கம் ஶிரஸா னமாமி ||
Lord Shiva Stotram – Sree Mallikarjuna Mangalasasanam Lyrics in English
umakantaya kantaya kamitartha pradayine
srigirisaya devaya mallinathaya mangalam ||
sarvamangala rupaya sri nagendra nivasine
gangadharaya nathaya srigirisaya mangalam ||
satyananda svarupaya nityananda vidhayane
stutyaya srutigamyaya srigirisaya mangalam ||
muktipradaya mukhyaya bhaktanugrahakarine
sundaresaya saumyaya srigirisaya mangalam ||
srisaile sikharesvaram ganapatim sri hatakesam
punassarangesvara bindutirthamamalam ghantarka siddhesvaram |
gangam sri bhramarambikam girisutamaramaviresvaram
sankhancakra varahatirthamanisam srisailanatham bhaje ||
hastekurangam girimadhyarangam sṛngaritangam girijanusangam
murdendugangam madananga bhangam srisailalingam sirasa namami ||
Add Comment