Templesinindiainfo

Best Spiritual Website

Om Sivo Ham Ilaiyaraaja Songs Lyrics

OM Sivoham OM Sivoham Rudra Namam Lyrics in English – Naan Kadavul

OM Sivoham OM Sivoham Lyrics in English: Your browser does not support the audio element. Hara hara hara hara Hara hara hara hara Mahadev.. Hara hara hara hara Hara hara hara hara Mahadev.. Om… Bhairava rudraya Maha rudraya Kaala rudraya Kalpanta rudraya Veera rudraya Rudra rudraya Gora rudraya Aghora rudraya Maarthanda rudraya Anda rudraya Brahmanda […]

OM Sivoham OM Sivoham Rudra Namam Lyrics in Tamil | ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம்

ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் Lyrics in Tamil: Your browser does not support the audio element. ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர மஹாதேவ் ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர மஹாதேவ் ஓம் பைரவ ருத்ராய மஹா ருத்ராய கால ருத்ராய கல்பாந்த ருத்ராய வீர ருத்ராய ருத்ர ருத்ராய கோர ருத்ராய அகோர ருத்ராய மார்த்தாண்ட ருத்ராய அண்ட ருத்ராய பிரமாண்ட […]

Scroll to top